wara - wara / pengumuman dalam bahasa jawa

Jumat, 02 September 2011


Wara – Wara

Kanggih mengeti kamardikan Indonesia ingkang kaping 66 , bakal dipun wontenaken lomba kanggih  lare – lare. Ing antaranipun :
1.   Lomba maca geguritan
2.   Lomba maca cerita cekak
3.   Lomba nglukis
Acara menika dipun wontenaken   :
Titi Mangsa             : Minggu  , 24 Juli 2011
Tabuh                      : 09.00 – bubar
Papan                     : Balai RW 03

Mekaten wara – wara ing nginggil , mangga adhik – adhik sedaya padha rawuh dening meriahaken lomba.

Matursuwun ~



Semararang , 24 Juli 2011

Panitia




0 coment:

Poskan Komentar